Torsdag- måndags-repris

Vad har hänt med ridhusälskaren Birgitta :)? Hon rider ju ALDRIG i ridhuset numera?!?!?

Ja, inte vet jag…kanske är det helt enkelt så att jag vill passa på att rida ute nu medan vädret tillåter det.

Så idag blev det ett dressyrpass på gräsbanan trots att det började regna efter 5 minuter men det var varmt så jag valde alltså att fortsätta.

Kreon brydde sig inte och gjorde jättefina galoppslutor, gick i en bra samlad galopp och växlade lätt mellan trav och galopp.

Och Christina om du läser detta; jaaaa….jag övade på halterna och de blev väl i de flesta fallen kanske….harkel… 4,5 mässiga :).

När jag tyckte att Kreon kunde få sluta eftersom han varit så duktig hade det gått 40 minuter och då regnet hade upphört skrittade jag ut på vår 15-minuters runda.

Jag har ju inte ridit ut ensam på flera veckor men vill inte att Kreon helt ska tappa vanan vid att gå ute ensam så jag tar i alla fall denna lilla sväng då och då och det går fullständigt problemfritt- kanske för att Kreon hela tiden kan se tryggheten, dvs stallet :)?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>