Äntligen! Mitt rundsydda träns

Som vanligt ser Kreon lite ”lustig” ut på bilden och tränset sitter inte som en smäck just här. Till gossens försvar får jag säga att han var genomsvettig, solen gassade och han ville äta gräs- inte posera!

Som jag har berättat tidigare har jag trånat efter Hööks rundsydda träns ett bra tag men inte kunnat köpa det eftersom de varit slut.

Nu kunde jag äntligen lägga vantarna på både träns och tyglar för 699 + 299 kronor och jag måste säga att jag är jättenöjd hittills.

Tyglarna är lite bredare än de jag haft innan så det käns lite ovant i händerna men om inga skavsår uppstår på djuret eller tränset tappar färg eller något annat inträffar så önskar jag inget mer.

URSNYGGT är mitt betyg!

Jag är sedan flera år mycket förtjust i brunt läder och vill absolut inte ha svart dito och efter att ha sett samma rundsydda träns i just svart så tycker jag att det inte alls ser lika bra ut i lädret utan man anar att det kommer att tappa färgen på ett helt annat sätt än vad brunt läder gör.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Mini

    Riktigt snyggt!!

    Som sagt, brunt läder blir snyggare med ålder medan svart bara blir fulare..

    Svara
  2. Renee Andersson

    Det är ju tur att smaken är som baken dvs delad så blir allting sålt!! Har aldrig gillat brunt läder, varken i sadel el träns.. men trots det hade vår B-ponny både brun sadel o brunt träns.. o den ponny vi har nu har brun hoppsadel, dock inte så flitigt använd..;))

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Sedan kan man ju också ÄNDRA sin smak :).

    När jag köpte min första häst tyckte jag just att SVART läder var jätte, jätte-snyggt och ville absolut inte ha brunt.

    Var tvungen att ”dras med” en brun hoppsadel i många år eftersom jag som fattig student köpte den begagnad av en stallkamrat men allt annat var svart.

    Sedan blev det av någon anledning så att jag var ”tvungen” att köpa en ny Amerigo-sadel i brunt (fanns kanske inga svarta i lager då eller vad vet jag) och sedan dess är det brunt som gäller och jag älskar det.

    Färgen åldras så fint som någon skrev.

    Jag minns att jag var väldigt fundersam hur det skulle se ut med bruna grejer på svarte Archie men allt klär ju en skönhet 🙂 så det blev hur bra som helst.

    Det ironiska är att jag nu har en SVART syntet-hoppsadel (köpt begagnad) men precis som din Renee så hänger den mest på sin hängare.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>