Fredag-galopp på topp

Idag har jag känt mig lite yr under eftermiddagen- misstänker att det beror på ett för högt sockerintag.

Det har helt klart sina risker att både fira en kollega som fyllde jämnt OCH att besöka flera klienter som ville bjuda på sötsaker :).

Muppis fick en liten åktur efter jobbet- vi körde till X som tränade honom lite.

Det blev mest galoppjobb och Kreon fick galoppa hit och dit, kors och tvärs, samlat, ökat, i varierad form osv och det såg väldigt lätt och trevligt ut.

Det är skönt att X har samma ”approach” när han tränar Kreon som jag har och detta utan att jag har instruerat honom- han ”leker” också fram vissa grejer, klappar mycket och rider för lätta hjälper- inga våldsamheter där inte :).

Eftersom X också är typ en halv meter längre än jag är det skönt att han inte rider  på styrka- jag vill ju helst ha en ryttare på Kreon vars ridstil harmonierar med min även om X är tekniskt skickligare så klart.

Annars är ju risken att det skulle bli för stor skillnad när jag sedan ska sitta upp och det vill jag absolut inte- jag är så nöjd som det är :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>