Lördag- delrapport

Skriver detta från tävlingsplatsen- Kreon har gått sin klass och skött sig jättebra och nu väntar vi bara på att sista ryttaren ska rida klart.

Bloggläsaren My har hälsat på och det var jättekul att träffa henne- vi har inte setts på flera år.

Roligt också att Kreon visade upp sig för henne och alla andra på bästa vis så nu ska jag fortsätta att skoja med stallägarna till vilka jag förra helgen sa uppfodrande:

”Nu får ni inte kalla min häst för Kreon längre- nu ska ni kalla honom MÄSTAREN” :)!

Ja, man måste få skoja ibland och de gläds med mig och vet vilket jobb jag lägger ner på mitt lilla djur.

Dagens framridning innehöll inte lika mycket mupperier (läs: bakutsparkar och arg svans) som sist så jag hoppas verkligen att Kreon kommer att släppa detta helt i sinom tid.

Slutresultatet inne på banan blev 69%, inte en enda femma men flera åttor och 2 av 3 halter som såg perfekta ut.

Det sistnämnda visar IGEN att Birgitta måste rida bättre- hästen kan uppenbarligen stanna helt korrekt:).

Idag var det en LB:2 utomhus och som vanligt skänkte Kreon varken domarkur eller något annat en blick.

Måtte även DETTA hålla i sig när gossen lämnar sin bubbla och deltar mer i verkligheten :).

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. AnnH

    Mycket duktigt – igen! Ge en hälsning och en eloge till ryttaren! Vad gäller hästens framtid på tävlingsbanorna så är jag helt övertygad om att tjafset kommer upphöra även med dig i sadeln. Sen kan det iofs återkomma när hästen pressas inför större svårigheter och lite högre klasser men det är ju inte alls säkert om man tar det i lagom takt.

    Svara
  2. My

    Han var jätteduktig 🙂 Halterna såg inte alls bekymmersfulla ut 😉 och han gick så fint på banan 🙂 Eftersom P har bott där kan jag säga att till vänster om domarkuren är värsta farliga hörnet, där är en gunga i ett träd, farliga slangar och blommor och såklart sekretariatet!!! Är grymt impad av din pålle som bara knatar in där som om han aldrig gjort annat!

    2001 sågs vi på Standritten, sen har vi inte setts trots att vi bor så nära ändå 🙂 Får väl ta mig i kragen och börja tävla så lär vi ju ses mer 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>