Fake

Eftersom jag har 2 arbetskamrater som sedan ett bra tag använt sig av……ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING…..med jättebra resultat blev även jag sugen på att prova och när det kom ett förmånligt erbjudande via www.letsdeal.se så slog jag till.

Grundbehandling + en ”refillbehandling” för sammanlagt 500:– är inte ens halva ordinarie priset så jag tänkte att jag inte skulle förlora så jättemycket om jag inte blev nöjd.

Men nöjd är jag- i alla fall så här första dagen.

Behandlingen tog 1,5 timme, var varken skön eller smärtsam, tjejen som utförde den var trevlig och säkert skicklig på sitt jobb för mina nya ögonfransar ser mycket naturliga ut- bara att de är längre och lite fylligare än mina egna.

Behandlingen går alltså ut på att supertunna strån limmas på ens egna ögonfransar och så sitter de där tills ens egna fransar ramlar av-vilket de ju gör så småningom för att lämna plats för nya.

Gissningsvis behöver jag göra om behandlingen om ungefär 1 månad.

Fördelen med dessa fransar är att man inte behöver använda mascara och ändå ha en piggare blick och det kanske det kan vara värt?

Jag får se om jag fortsätter efter de 2 behandlingarna jag köpt- lite är det en kostnadsfråga men samtidigt så unnar jag mig så lite förutom ”hästeriet” (konstigt nog ser jag inte detta som att ”unna mig” trots att jag kan lägga nästan 10.000:– på DETTA vissa månader….).

Här var jag:

http://www.naturalslim.se/ovrigt/magic-eyes/

 

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cia

    Jaha, och nu vill vi ju se BILDBEVIS på dina fina fransar :-). själv lyxar jag till det med att få proffsvaxade ben (i och för sig ett byte av tjänster, men det är ju till mig).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>