Veckan som gått

Som alltid vid denna tiden på året beklagar jag mig både IRL och på bloggen över mörkret som tar över fler och fler timmar på dygnet och kylan som sakta kommer smygande.

Just det sistnämnda kan jag faktiskt inte klaga på ännu- det är förhållandevis varmt till och med på morgnarna (gissningvis en medeltemperatur på ca 14 grader klockan 6 på morgonen hela veckan).

Just nu är jag inne i en period då jag nästan uteslutande rider efter jobbet men rätt som det är kan jag ändar mig och göra precis tvärtom- det vet jag sedan tidigare.

Veckan har mest bestått av dressyrridning av olika slag, i tisdags var det träning för Christina och i övrigt har jag ridit själv, både på åkern och i ridhuset.

Just nu känns det som att det står lite stilla i utvecklingen men så är det ju ibland, framför allt med vuxna hästar.

Vad har jag mer hittat på i veckan?

Tja…inte så mycket som jag kommer ihåg i alla fall:).

2 besök till Dalby har det blivit med Soya varav det ena även med Åsa och Vilja.

De magiska strumporna har testats (utlåtande kommer om någon dag) liksom en ögonfransförlängning som jag än så länge är mycket nöjd med. Nu får jag bara hoppas att den håller i sig i vart fall 3-4 veckor.

Idag har jag läst ut Mari Ljungstedts senaste alster ”Den sista akten”- en lättläst och helt ok bok om man gillar den typen av litteratur.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Ida

    Vi har varmt ännu men pappa som jagar hemhemma (dvs Norrland) hade -1grader när han körde ut till passet härom morgonen…….huga…….

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>