Utvärdering av de magiska sockorna

Då var det dags att skriva en liten utvärdering om vad jag tyckte om de magiska sockorna som skulle förvandla fötter fulla av förhårdnader till baby-diton :).
 
Det handlar alltså om plastsockor som är indränkta i någon gelé och som man ska ha på fötterna i 90 minuter innan man sköjer av geggan.
 
Geggan sägs ha en peeling-effekt som inträder efter några dagar- då ska fötterna bokstavligen börja ömsa skinn och när detta är avklarat ska man ha lena, mjuka fötter  som aldrig förut.
 
Jag köpte mitt set via nätet men man kan också handla det på Apoteket där sockorna kostar ca 250 kronor vad jag har hört (har ej kollat detta själv- mina kostade lite över 100 kronor).
 
”Behandligen” var lätt att utföra- man trädde bara på sig sockorna, tog på ett par vanliga strumpor utanpå och sedan satte i alla fall jag mig framför tv:n i 1½ timme.
 
Effekten: tja…jag kan inte påstå att jag upplevde någon revolutionerande effekt på just mina fötter men det tillskriver jag faktiskt det faktum att jag aldrig haft några större ”problem” med dessa utan de har alltid varit förhållandevis släta och utan direkta förhårdnader och dylikt.
 
Men visst tusan ”fjällade” fötterna- MYCKET till och med och i flera dagar.
 
Kommer jag att göra om det? Högst troligt NEJ och det av just ovanstående anledningar.
 
Dels har jag som sagt helt ok fötter i mig själv och dels tyckte jag faktiskt att det var lite småäckligt med allt detta lösa skinn som ramlade av en masse. Inte läge att gå barfota inomhus precis om man säger så…
 
Men har man problem med förhårdnader och annat och inte ids fila på fötterna i tid och otid tror jag säkert att man blir nöjd även om man lämnar spår efter sig både här och där :).

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>