Fredag- hösten kom snabbt + frisörtips

Upsss….igår solsken och hyfsat varmt och idag blåsigt, regnigt och riktig höstkänsla….inte kul.

Hästarna hade tydligen varit ganska vilda i sina hagar idag och till och med få gå in tidigare pga blåsten och själv ställde jag in min och Kreons date med en gräsmatta jag hade tänkt att han kunde stå och äta på.

Efter borstning och lite kel begav jag mig hemåt i stället och hoppas på bättre väder imorgon.

Förresten:

Vill ni bli noooooga klippta rekommenderar jag er att våga er på en så kallad elev-klippning. Jag har provat detta några gånger nu och maken till noggrannhet får man leta efter.

Eleven tycker (gissar jag) att det är lite spännande fortfarande, vill visa salongen att den gör ett bra jobb och klipper därefter :).

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Eller så blir elevklippningen en riktig katastrof, jag råkade ut för en elev som istället för att klippa överenskomna 15 cm klippte 45 cm i en mkt märklig frisyr…

    Jag var inte nöjd (för att underdriva lite) och till och med min mamma tyckte det var hemskt (hon brukar ju tycka jag är fin i allt..).

    Rusade till en annan frisör och satte i extensions för att kunna se mig själv i spegeln utan att skrika..

    Svara
    • Birgitta

      Men hjälp, Anna!!!!

      Stackars dig!

      Sägas ska att jag knappt har någon ”frisyr”, mitt hår är endast
      lite uppklippt och med ”vanlig” lugg- finns liksom inte mycket man kan misslyckas med där :). Har låtit ungdomar i stallet klippa mig massvis av gånger genom åren- utan problem :).

      Svara
    • Birgitta

      Tack! Som sagt tror jag att många unga läsare ser henne som ett föredöme och då är det synd att hon (enligt mig då) sänder ut signaler om att hästar behöver täcken i tid och otid.

      Svara
      • Trasselkvast

        ÅH vad bra att jag ser ovan att du redan skrivit en kommentar till Frida. Gick omkring hela dagen igår och tänkte på det och hur ska skulle formulera min – utan att ha läst din än vet jag nu att jag slipper.

        Svara
        • Birgitta

          Fast ju fler svar liknande mitt hon får desto större är kanske chansen att i alla fall hennes LÄSARE tänker till :)?

          Svara
    • Birgitta

      Brukar gå till någon salong i närheten av mitt jobb (vid Möllevångstorget). Igår var jag på Hair Therapy och innan har jag varit på Salong Valencia. Jag är inte så himla petig :).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>