Det kunde varit värre!

Som så ofta när något trist händer försöker jag att hitta någon ljusglimt à la ”det kunde varit värre” och faktiskt…det kunde det även ha varit med Kreons nuvarande hälta.

Min plan var ju innan denna att låta honom vila i någon vecka i december och tänk så retligt det hade varit om jag hade gjort detta och han kort DÄREFTER hade blivit halt och hade fått vila IGEN.

Och den vilan hade i så fall högst troligt skett i en frusen hage= hur kul är det att ha en konvalescent i en sådan med risk för överskottsenergi och allt vad som kan följa med detta?

Jag brukar ju ibland raljera om just detta att man inte behöver PLANERA in några vilo-perioder för hästarna brukar själva ”se till” att få vila sig då och då pga diverse skador, olycksfall och dylikt.

Så det är nog bättre att lilla djuret vilar upp sig nu medan hagarna är mjuka och vädret mer behagligt så att jag förhoppningsvis kan rida i vinter och förbereda ”vårsäsongen” som ju här börjar väldigt tidigt på året (det brukar finnas tävlingar redan från slutet av januari/ början på februari).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>