Söndag- wow….Soya mötte en Cobra!


Cobra till vänster och den jämngamla terrier-hanen till höger.


 

Även idag har det blivit lite trädgårdsarbete- maken och jag räfsade upp sisådär 15 ton löv så nu återstår väl bara ytterligare 40 innan jobbet kan anses till fullo klart.

För Soya hade jag idag planerat en cykeltur i våra omgivningar med ödet ville annorlunda.

När vi bara hade cyklat en liten stund råkade jag på en hästägare som var ute och gick med sin hingst och 2 hundar i sällskap; hans egen som jag missade namnet på och hans stallägares hund som jag känner sedan tidigare och vet heter Cobra.

Och snacka om att Cobra och Soya fann varandra!

Flickorna rusade runt och jagade varandra hur länge som helst och jag får verkligen beundra den 8 år gamla Cobra som höll jämn takt med min snabbspringare.

Verkligen roligt med en ny kompis åt Soya- hon är ju inte så förtjust i att leka med andra hundar eftersom de inte kan ge henne en match på långa vägar. De tröttnar efter 5 minuter och då har hon inte ens värmt upp :).

Själv har jag haft jour i vårt stall och motionerat mig genom utsläpp och intag.

Att skritta på Muppis i 30 minuter ger ingen motion gissar jag men jag är bara så nöjd att han håller sig fullständigt lugn och städad och inte börjar få överskottsenergi som kanske skulle kunna resultera i en flygtur för vissa somliga…hans ägare tex :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>