När jag söp till på jobbet eller hur du tillverkar extremt billigt vin

I slutet av förra veckan köpte jag, som så många gånger förut Kiviks svart-vinbärsdryck (säljs i 1,5 liters tetra-förpackning).
 
Igår morse vid frukost på jobbet tog jag en klunk direkt ur förpackningen och…. hallå där….det var banne mig VIN jag fick i munnen?!?!?!
 
Förpackningen, som hade stått okyld över helgen (och det SKA den absolut kunna) måste ha jäst på något vis och som sagt producerat denna hemska alkohol-aktiga dryck.
 
Som jag kanske har nämnt någon gång har jag alltid varit helnykterist, inte så mycket av någon ideologisk övertygelse (även om jag i yrkets vägar sett mycket elände orsakat av denna dryck) som för att jag tycker att ALLT med den minsta lilla alkohol-tendens smakar URK och BLÄ (jag känner den minsta droppe…tro mig….).
 
Tur att jag inte svalde eländet i alla fall- det hade väl varit komik på hög nivå om jag som aldrig dricker hade lyckats bli full på en munfull vin och raglat omkring i korridorerna *ASGARV*!!!!!  

En kommentar

  1. Sofia M

    Hahaha! Om det någon gång händer, då vill jag se bildbevis i form av ett filmklipp.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>