I trans för min frans

 

Som jag berättade för ett tag sedan gjorde jag en ”ögonfransförlängning” som blev en stor succé :).

Jag fick mycket beröm för de naturtrogna men långa fransarna och i början tyckte jag att en del jag pratade med nästan hade svårt att hålla fokus på samtalet- bara för att de glodde på fransarna.

Idag var det dags för ”påfyllning”- ens egna fransar ramlar ju av efter ett tag och då åker ju de konstgjorda också av så klart.

Påfyllningen tog ca 1 timme och jag tror att jag kommer att fortsätta med detta vilket alltså behöver göras ungefär var 4:e vecka.

Men vi får väl se….kanske återgår jag till mascaran som jag helt skippat nu, det är ju onekligen billigare men samtidigt är det så skönt att slippa kladdandet på morgonen :).

9 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Jag betalade 499 kronor men det var via en deal (minns ej om det var Groupon eller Let´s Deal). Då ingick första besöket + ett återbesök och jag TROR att ordinarie pris för detta annars var typ 1700:–.

      En ”påfyllning” kostar mellan 5-700 så det är ju inte gratis precis men det beror säkert också på vilken salong man gör det på.

      Svara
  1. Bodil Celander

    snyggt! Nu ångrar jag att jag inte köpte en deal och chansade på att jag inte var allegisk!

    Svara
    • Birgitta

      Tack. Jag gillar att det ser 100 % naturligt ut vilket ju tex lösögonfransar eller tre ton mascara definitivt inte gör :).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>