Inspirationsbilder (?) från idag

Passade på att ta lite bilder på mässan idag- kanske faller er något i smaken?

Med risk för att betraktas som snål tycker jag att mycket som säljs idag är på tok för dyrt för i alla fall min plånbok och de som hävdar att ridning är en rikemanssport hade lätt kunnat få vatten på sin kvarn om de gått runt och vänt på prislapparna på mycket av det som såldes.

En snygg jacka från Kingsland men no way att jag skulle betala 3390 kronor för något jag ska ha i stallet.

Hansbos Even-skydd kan jag rekommendera, har sådana själv och tycker att de är snygga. Kostade här 250 kronor paret.

OS-pannband för….1295 kronor…stackars föräldrar när ungarna tjatar om ett sådant säger jag….

Vad ÄR det med dessa blaffiga utsmyckningar som jag ser på vart och vartannat täcke? En bloggläsare påpekade mycket träffande att det ser ut som något beridna högvakten kunde ha och jag kunde inte ha instämt mer.

En stövel i en lite annorlunda, men tycker jag, snygg färg.

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Kajsa Ekedahl

    Jag blev lite besviken… jag trodde att inspirationsbilderna skulle vara på fina unghästar 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Vem bryr sig om unghästar när man kan shoppa 😉 ?
      Skämt å sido….dels såg jag inte unghästarna och dels skulle jag nog vara försiktig med att fälla utlåtanden om andras namngivna hästar i ”alla-känner-alla-Sverige” 🙂 .

      Svara
  2. G

    Stövlarna var skitsnygga! Håller med annars, orimligt dyra priser på många hästprylar. Man blir ju inte en bättre ryttare av ett pannband för 1295kr liksöm.

    Svara
    • Birgitta

      Man lägger ju sina pengar på vad man vill men jag känner mer än en ryttare som absolut hade kunnat köpa ett pannband för 1300 samtidigt som man uttalat säger att man inte har RÅD (OBS, ej LUST) att träna.

      Svara
  3. Madeleine

    Många gånger tas det ut överpris, ibland undrar jag om tillverkarna skrattar åt oss. Men vissa saker är bättre kvalité när det är dyrare.
    Jag tror man kan skilja ut kvalité från skräp genom att undvika stora blaffiga loggor. Då är det bara design som ska synas, bra kvalité är ofta diskret.
    Men visst var pannbanden fina….. (vill ha)

    Svara
    • Birgitta

      Klart som f..n att tillverkarna skrattar åt framför allt unga tjejer som lyckas tjata hål på föräldrarnas öron och får dessa ”over-priced” grejer som vi som arbetar ihop våra egna pengar aldrig skulle köpa.

      I stallet idag hände en rolig grej förresten:

      En tjej kom iförd en jacka som hade en logga som jag trodde var KINGSLANDS och jag var tvungen att erkänna att jackan var snygg och berömde den.

      ”Den har jag köpt i Ullared för 300 kronor” blev det överraskande svaret :).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>