Söndag- sur-Mupp på min trippeldag


7 oktober- min födelsedag, namnsdag och bröllopsdag. Inget kul att bli äldre (jag ser i alla fall INGA fördelar) men det är alltid roligt att bli uppvaktad och gratulerad.

Det ska bli skönt (eller inte…) att börja skritta på Kreon imorgon och förhoppningsvis ville han med dagens uppvisning vid hagintag (titta…jag kan vifta med frambenen….och nu gör jag det igen…) INTE demonstrera vad som väntar mig utan bara markera vad han anser om hårda vindar och ett trist väder (hoppas kan man alltid…).

Jag märker också ökade sup-Mupppstendenser i stallet; nu kan det bli sur-sparkar i väggen om någon häst råkar titta på honom, något ufall mot boxgallret av samma skäl osv och jag hoppas och tror att det är den flera veckor långa sysslolösheten som bidrar till det inte så angenäma humöret.

När jag skulle plocka fram ett täcke ur förrådet idag ramlade en påse med ytterligare ett täcke ner, en täcke jag heeeelt hade glömt att jag ägde.

Nu får banne mig mina Ullaredstäcken som inte kostat många kronor börja gå sönder för annars kan jag snart öppna secondhand-affär….jag som inte fattar varför ANDRA har 40 schabrak eller lika många par lindor :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>