Måndag- piaff nästa?

Idag har jag blivit bjuden på en väldigt god lunchbuffé av mina arbetskamrater- en trevlig tradition när någon på jobbet fyller år.

När det blev dags att hoppa upp på Mr Mupp kändes det väldigt bra- han var lika mjuk och fin i munnen som när jag hoppade av honom förra måndagen men efter ett tag blev han väl elektrisk (kanske för att en häst i ridhuset travade över en mängd bommar och kanske inte) och det var inte lika angenämt.

Nu var det länge sedan jag gjorde några piaff-försök med honom men hade jag velat hade jag nog gjort de bästa försöken hittills; det vittnade de ständiga och ofrivilliga trampen om- Kreon kändes nästan som att han skulle koka över emellanåt.

Hoppas djuret är lugnare imorgon, jag vill gärna bestämma när och om vi ska piaffera eller skritta och idag hade jag inte ridit på långa tyglar om jag fick betalt :)!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Emelie

    Jag tycker det är kul att du bloggar om hästar:) det är ju bara en massa yngre som gör det annars tycker jag :S

    Fin blogg 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Jag tycker att det är synd att inte fler ”äldre” (äldre än 18 typ ha ha) bloggar men de har kanske viktigare saker att göra :).

      Jag gillar att läsa men har ju inte alltid sååå mycket gemensamt med fjortisar även om jag är Birgitta 12 år IBLAND.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>