Veckan som gått

Om jag skulle skriva om veckans RIDNING kunde jag sluta redan NU; det har ju inte blivit många meters ”ridning” bortsett från måndagens 30-minuters skritt i ridhuset.

Sedan dess har Kreon vilat från sin sadel helt, detta dock efter att först ha fått positiva besked vid tisdagens veterinärbesök.

Knäledsinflammationen var då i princip borta och endast en liten markering syntes vid böjprov men Kreon blev ändå ombehandlad och har alltså bara gått i hagen därefter.

På måndag eftermiddag är planen att försöka skritta på djuret i en vecka för att därefter sätta igång honom ”på riktigt”.

Jag skriver PLANEN eftersom jag är osäker på hur Kreon kommer att vara att sitta på efter 4 veckor utan trav under ryttare men i värsta fall får jag väl leda honom tills jag kan trava honom på lina.

Ridsugen till tusen är jag i alla fall och inte blev det bättre när jag åkte till Flyinge i lördags för att titta när 7-åringarna gick ett St Georges-program under Breeders.

Annars har det väl inte hänt så mycket på hästfronten under veckan och inte mycket på några andra fronter heller.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>