Den som söker han finner

Ibland blir jag lite förundrad över mig själv….

Igår, precis när jag skulle hoppa in i min bil och köra hem efter en lång arbetsdag och en kort stall-dito upptäckte jag att registreringsskylten fram var borta?!?!?

Jag behövde inte fundera många sekunder innan jag insåg att den nog hade ramlat av inne i Malmö, kanske precis när jag körde in i en trottoarkant ganska häftigt eller kort därefter, skylten har varit lös sedan länge och jag har haft den ihoptejpad i över 1 år.

Innan jag kom på andra (klokare?) tankar beslutade jag mig för att köra tillbaka de ca 2 milen och leta efter skylten i Malmö?!?!?

Ja, en vansinnig idé så klart eftersom min lilla ”krock” hade hänt typ 5 timmar tidigare så sannolikheten att skylten ens skulle ligga kvar även om jag trodde att jag visste ungefär var den KANSKE hade lossnat var väl typ 5 %.

Men hellre än att ta reda på var och hur man beställer en ny skylt till gud vet vilken kostnad så valde jag alltså dåraktigt att köra tillbaka och leta.

Need I say att jag hittade skylten väldigt snabbt?!?!?

Samma sak hände för övrigt i somras då Kreon tappade ett av sina bakbensskydd under en timmeslång ridtur utomhus.

Även då hoppade jag in i bilen och tänkte att jag i alla fall kunde kolla på de grusvägar som var farbara och vips- skyddet hittades efter 5 minuter.

Eftersom man aldrig ska säga ”jag är en person som i princip aldrig slarvar bort något…inte ens typ hovkratsar som jag kan ha i 10 år eller mer” så utmanar jag inte ödet och säger alltså inget.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>