Måndag- skapligt

Morgonritt som vanligt och skritt och trav som vanligt.

Även om jag inte rider så mycket försöker jag att tänka på formen- inte bara rida i Kreons favoritposition lång och låg utan tvinga honom att komma upp med framdelen och bära vikt på sina bakben.

Bjudningen känns som vanligt mycket fin trots att jag rider utan sporrar och gramanen har jag inte använt på flera veckor- det känns inte som att jag behöver den livräddaren just nu i alla fall.

Morgonens glädjeämne var förresten att jag lyckades klappa Katten med Hatten ”på riktigt” så som man ”ska” klappa en katt och inte bara snabbpeta på honom med ett finger innan han ryggar undan. Nu är djuret snart i mitt våld :)!

Medan jag var på jobbet fick Kreon nya skor och när jag kom tillbaka gjorde jag en SKAPLIG (ha ha ha) rengöring av hans skap.

Denna gången kom jag ihåg att använda tunna plasthandskar- lukten är inte att leka med och borrar sig in i ens hud tycker jag.

4 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Jag har inga bra tips mer än att använda tunna plasthandskar. Sedan gillar inte alla hästar att man kör upp näven i skapet på dom så jag håller alltid noga koll på bakbenen så att man inte plötsligt får sig en spark.
      Har provat att tvätta med Lactacydtvål men tyckte inte det gick mycket lättare än att bara dra loss det man kan få av torrt så att säga.

      Svara
  1. Anonym

    Finns det ngn direkt anledning att rengöra där? Mest nyfiken om du har haft problem för att det blivit ”smutsigt” eller om det är i rent förebyggande syfte?

    Svara
    • Birgitta

      Inga problem nej utan mer att jag INBILLAR mig att det inte är bra att ha FÖR mycket gegga i skapet.

      Jag kanske rengör det en gång varannan månad eller nåt.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>