Lördag- äntligen ute

Även denna morgon var det jättekallt (-2) när jag kom till stallet efter att ha unnat mig sovmorgon till klockan 7.

Jag var ganska frusen när jag återvände hem efter att ha fixat med lite allt möjligt och belönade mig med en god frukost och mer sovande i soffan :).

Idag har jag för ovanlighetens skull lagat mat, ugnsbakad falukorv blev det så det var inte särdeles avancerat men ibland kan man bli sugen på ganska vanlig mat också tycker jag och nu har jag dessutom lunchlådor till nästa vecka och slipper tänka på den biten.

Som ofta när det är kallt blir det också soligt och vackert väder och dagen idag var inget undantag.

Efter hagintag kunde jag för första gången på länge rida på gräsbanan och medan Kreon uppvisade en hel del hopp och skutt där i söndags då jag tömkörde så var han hur snäll som helst idag när jag satt på.

Det blev en jämn fördelning mellan skritt, trav och galopp och det var härligt att kunna rida i täckväst utan att frysa. Kreon hade inte ens ett ländtäcke så helklippt han är…tur att ingen täckes-narkoman såg oss :)!

Stallbesöket avslutades med en massa katt-kel och Katten med Hatten och jag hade ett riktigt ”genombrott” idag.

Jag kunde klappa honom (är nu nästan säker att det är en pojke) hur länge som helst och han spann som en riktig liten motor, precis som Gullis brukade göra när han var i samma ålder.

Det är verkligen roligt att Katten med Hatten nu går att leka med precis som de andra misarna för det har onekligen stört mig att han har varit så överdrivet skygg tidigare.

Nu vankas det hyrfilm, godis och chips så ha en trevlig kväll för det ska jag ha!

3 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>