Mysteriet med den lilla rutan

Flera av er har kommenterat att det är svårt att skriva kommentarer i ”den lilla rutan”.

För er information kan otekniska Birgitta meddela att detta beror på att ni använder en gammal webläsare och att rutan är ”hur stor som helst” om ni uppdaterar till en nyare version av i vart fall Internet Explorer eller Firefox.

Vet inget annat sätt att komma förbi problemet, ska se vad min webmaster svarar (om du läser detta Moa).

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Moa

    Precis!

    Om de som har problem med en pytteliten ruta kan berätta vilken webbläsare och vilken version av webbläsaren de använder, så kan jag säkert fixa problemet även för dem. 🙂

    Svara
  2. Moa

    Aha! Internet Explorer 7 och Internet Explorer 8 kan inte alls visa sidan korrekt. Det är inte bara rutan som är problemet, utan annat också.

    Jag har helt enkelt slarvat med min IE-testning! Om ändå IE kunde bete sig vettigt…. Om IE vore en häst hade en blivit avlivad för lynnesfel, helt ärligt.

    Svara
  3. Minstral

    Jag har pytteliten ruta, men jag lever med det och hoppas att jag skriver rätt. Nu är ju jag med sek och har för det mesta stenkoll på skärmen medan jag skriver så det är sällan jag behöver gå tillbaka och kolla:)

    Svara
  4. rackemarie

    Ha! Här på hemma-datorn är rutan stor:) ,men på jobbet liten. Dags att ta ett snack med IT-avd. Vet att vi har ett ekonomiprogram som inte fungerar om man uppdaterar Explorer. Får köra på Firefox i stället.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>