Lite inspirationsbilder från Gekås, del 1

Tvättservetter är kanske inte det första man tänker på när man tänker ”hästrpylar” men de är faktiskt väldigt praktiska att ha till att torka av allt möjligt med i stallet. 5:95 för 72 stycken.

Väldigt sköna ridhandskar (jag har ett par sedan tidigare) i något konstskinnsmaterial för 49 kronor. Går utmärkt att maskintvätta (har provat flera gånger och då försvinner all svettlukt).

Delta för 20 pix (halva priset mot vad ett exakt likadant kostar på Hööks).

När jag såg dessa grimludd i äkta fårskinn fick jag än en gång bekräftat hur mycket billigare mycket är i Ullared. Jag köpte ett EXAKT likadant på My One för ungefär en månad sedan och det kostade 99 kronor, dvs TRE gånger så mycket?!?!?!?

När jag såg detta ridtäcke kunde jag faktiskt inte behärska mig utan köpte det trots att jag redan har 2 stycken. Men det kostade bara 89 kronor och var så snyggt i sina klara färger- perfekt till en brun Mupp.

Köpte däremot INTE den matchande grimman :), har redan någon ny som hänger i skåpet som reserv.

Även denna färgkombination är snygg tycker jag men någon måtta på fleecetäckena fick det ändå vara :).

Också Birgitta 12 år fick ta av sin veckopeng för att köpa dessa snitsiga svampar för 4 kronor styck :).

2 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Ja, jag åker gärna dit 3 gånger om året.
      Visst går hela dagen åt till detta projekt men dels tycker jag att jag sparar otroligt mycket pengar varje gång (typ minst 2-3.000) och dels får jag då handlat i princip allt på en och samma dag och slipper gå runt i diverse butiker i Malmö och leta.
      Sedan ser jag det lite som en trevlig utflykt också då jag oftast åker med vänner som jag nästan aldrig träffar annars- det blir lite trevligt snack och ”uppdateringar” i bilen.
      I princip alla jag jag känner brukar bli positivt överraskade om de väl åker dit; fortfarande finns en massa fördomar (långa köer, mest ”skit-produkter”) som folk på plats märker inte stämmer.
      Jag har ju tex haft alla täcken jag köpt där för ibland 2oo-350 kronor i flera ÅR, de vägrar att gå sönder :).
      Och det finns mycket snyggt till hemmet, snyggare än IKEA iaf :), större utbud och bättre priser.
      På resan denna gången var en vän som varken har hund, häst eller barn och hon ”lyckades” ändå handla för 3500 kronor :).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>