Lördag- mer skritt

Dagen idag har än så länge (klockan är 15.30) i mångt varit en repris av torsdagen och inte mig emot.

Jag började morgonen med stallpyssel i lugn och ro och det är något jag verkligen tycker om- att mocka, kasta ner halm, sopa, göra i ordning foder samt lägga in mat till alla hästarna låååångsamt och utan en tanke på att jobbet väntar- så som det ju är på vardagarna.

Soya fick en promenad i soligt väder och detta höll även i sig när det var dags för mig och Muppis att skritta ut med Emma och Astaire.

Vi var ute i över en timme och jag är så glad att jag har lyckats få till två uteridningar på en och samma vecka- det är lite meckigt eftersom jag varken vill rida ensam eller i mörker men denna veckan gick det alltså.

Nu väntar snart middag (som jag har lagat…kors i taket…) , massor av gott godis och en hyrfilm; en perfekt avslutning på en bra lördag!

6 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Som man kan läsa på Livs egen blogg som fortfarande lever 🙂 så är Aramis såld. Liv har kvar Ri (Rigoletto) som står kvar på vår anläggning.

      Svara
  1. Lina

    Ok!
    p.s Du har väl inte missat att Downton Abbey säsong 3 börjat? Avsntt 2 ikväll, det första går att se på SVT play några timmar till…

    Svara
    • Birgitta

      Tack för påminnelsen men en sådan NJUTNING kan man ju bara inte missa. Jag verkligen ÄLSKAR serien! Storyn, miljöerna, karaktärerna, replikerna- ja ALLT :)!

      Svara
      • Lina

        Håller med dig!! Är det ngn av karaktärerna du liknar, tycker du? Själv ser jag mig som Cora.

        Svara
        • Birgitta

          Hmm…kanske liknar jag Mary lite och förhoppningsvis blir jag lika träffsäker som ”farmor” Violet när jag blir gammal. Hennes repliker är de mest klockrena av alla :)!

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>