Dagens (energidryck)fråga

Noterade något intressant i kön till snabbköpskassan häromdagen.

Både killen framför mig och det unga paret bakom mig skulle bara handla vars en vara: en energidryck. Tydligen en populär dricka.

Jag minns då jag var tillsammans med en kille vars bror jobbade på RED BULL. På den tiden fick vi flak av dessa drycker helt gratis och drack dom som läsk men inte tusan tyckte jag att jag varken ”fick vingar” eller ens kände mig piggare efteråt.

Dagens fråga är:

Märker ni någon skillnad efter att ha intagit energidrycker och vilken sort köper ni då….undrar en som absolut skulle önska sig mer energi för att avlasta sin soffa!  

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Trasselkvast

    Drocker dem ogärna pga alla e-nummer och tillsatser (är mer av en ekologisk fanatiker), men ska jag köra bil långt eller på kvällen så dricker jag en (eller tar en vanlig koffeintablett), då jag annars blir väldigt sömnig. Jag upplever att det fungerar. Skulle aldrig dricka det som läsk. Men tycker det är gott!

    Svara
  2. Anna Lind

    Nä använder aldrig energidryck, däremot sportdryck när jag kör längre tävlingar. Detta för att fylla på glykogen och elektrolyter!!

    Svara
  3. Anonym

    Dricker dem sällan, men om jag behöver blir det en Coca Cola eller en Red Bull. Red Bul funkar. Kaffe funkar inte. Får ingen kick av det. men till saken här att jag kanske dricker Red Bull 4-5 ggr/år. Coca cola betydligt mer ofta… Tyvärr…

    Svara
  4. Cecilia Lindberg

    Sager samma som Anna. Skulle inte falla mig in att dricka Red Bull eller liknande – de innehaller val mest koffein for ovrigt, snarare an ’energi’? Jag ser huvudvarken komma pa langt hall, haha… Men anvande daremot koffeintabletter nar jag var ung och dum och hade uppsatser att skriva som kravde att jag holl mig vaken hela natten. Dessa tabletter, plus kaffe och cocacola garanterade hjartklappning och illamaende och allman yrsel, men vaken var man iaf!

    Svara
  5. Sofia M

    Jag märker ingen energiökning av Red Bull men däremot är drycken Monster, den gröna, väldigt väldigt effektiv. Jag blir som en liten Duracell kanin 😉

    Svara
  6. G

    Urk, jävulens påfund tillsammans med Fun Light-saft.
    Konstigt nog är det gott tillsammans med Jägermeister däremot fast jag var jädrigt skeptisk när nån sa det.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>