12 kommentarer Skriv kommentar

  1. Renee

    Originalet har en fin tofs i äkta kanin- el möjligen kattpäls o heter HPI of Sweden (förresten det var visst räv) hihi..

    Svara
  2. G

    Och var inte den omstridd för tofsen, nånting med djurplågeri?
    Ps. Kommentarsrutan är plötsligt pytteliten, det var den inte igår. Vet att ni pratat om detta förut.

    Svara
  3. CeciliaL

    Zzzznark… Nån slags i uniform?! Mörkblå med blaffiga guldemblem – ser man det mycket i år? Här verkar trenden fortfarande sitta fast mest i såna där fula bruna Dubarry-stövlar eller billigare imitationer, men nån speciell mösstrend har jag inte sett än! 😀

    Svara
  4. Eva i Lux

    Jag har önskat mig en sån typ av mysse i julklapp, men helst UTAN märke och med en fuskpälstofts. Brun för att matcha våra stalljackor. Alla tjejer i stallet har dyrvarianten, men jag är ju för anti-fashion. Intressant va!?

    Svara
  5. Görel

    Det borde inte vara så svårt att sticka en sådan mössa. Sedan kan man sätta dit en garntoffs eller så går det nog att köpa en bit fuskpäls och göra en toffs.
    Tycker den händige. 😉 För ett nystan borde man få ut flera mössor.

    Svara
    • Eva i Lux

      He, he, just därför informerade jag min händiga mamma (hint, hint) redan i slutet av september att en mössa önskas. GIVETVIS bär jag hellre en hemmastickad toppluva (men med ”päls”toft) än nån massproduktion. Fick en FRUKTANSVÄRD typ filtmössa med långa flätor vid öronen av en av mina bästa hästkompisar i vintras. Den är så ful och tjock och äcklig att jag inte behövde använda hjälm on jag använde den. Nu när det börjar dras mot kyligare väder, måste jag hitta en lögn varför jag inte har den på mig. Hade jag en hund, kunde jag skylla på den. Får nog bli nåt i stil med att jag råkade tända på den när jag skulle röka (jaaaaaaaaaaaaaaaa, jag röker…. men måttligt).

      Svara
    • Birgitta

      Ja, att betala 700 för en mössa, oavsett om det står Kingsland på den eller ej skulle inte falla mig in. För mig är mössor (och vantar tex) ”förbrukningsvaror” som jag inte vill lägga några större summor på.

      Svara
  6. rackemarie

    Usch för mössor över huvud taget! Äckliga kliiga saker som sticker. Helst går jag barhuvad men när temperaturen kryper neråt 10 minus måste man ju ha något på skulten, men 700 spänn? Icke! Tar det som blir över i mösskorgen hemma:) och hoppas på att så få som möjligt ser mig. Jag passar absolut inte i mössa.

    Svara
    • Birgitta

      Jag vägrade använda mössa tills för kanske 5-6 år sedan eftersom jag tyckte att jag såg sååå dum ut med detta på skallen.

      Men förnuftet segrade- varför frysa pga fåfänga 🙂 ?

      Svara
  7. Matilda H

    Jag lovar dig att mössorna inte heller är till för ”tanter” utan Kingsland vänder ju sig mer till unga personer som är dumma nog att lägga 700 kr på en mössa. Det är skrämmande men troligtvis skulle om bli utskrattade i stallet om dom bar Hööks mössan istället.

    Svara
    • Birgitta

      Det tror jag TYVÄRR att du har rätt i. Och visst; har man mycket pengar så är det väl ok att lägga 700 på en mössa men jag vet också de som har föräldrar som inte är några höginkomsttagare men som ändå känner pressen att köpa en dyr mössa åt ungen.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>