Bättre än alla hjälpryttare i världen

Medan vissa av läsarna har suktat över min hjälpryttare i olika poser kan jag inte se mig mätt på min ”lilla” (numera ganska stora) Gullis.

Idag fick han provrida på Kreon för första gången; jag satte honom på ett täcke på Kreons kors och där satt han faktiskt en stund- dock inte tillräckligt länge för mig att hinna hala fram kameran.

När han tröttnade klev han med min axel som genomfart upp på Opticos boxgaller i stället- TITTA SÅ SÖT HAN ÄR (sa Birgitta, 6 år).

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva i Lux

    Som du vet har JAG inte suktat efter de gossar du använt till hjälp de senaste veckorna (du vet varför). Hellre en riktigt manlig KATT som gärna poserar utan olja på det vaxade bröstet, med sprillans cowboy hatt, halvt neddragna byxor med ena handen slinkande i linningen, usch. Kissen ärdå en 100% riktig KARL för fruntimmer och häst! Chippendales, eat your hearts out! You don’t impress me. Need more claws…

    Svara
    • Birgitta

      Men Gullis är wonderful non?

      Kan tillägga att Chppendales enbart är PINSAMMA enligt mig. Skulle ge bort min biljett till deras show om jag fick en OMEDELBART och UTAN TVEKAN :)!

      Svara
  2. Görel

    Gissar att hjälpryttare-Gullis är billigare i drift än de andra ;-D och många gånger gulligare. Kanske svårare att få hjälp av och som katt inte alltid så lätt hanterlig, fast jag gissar att de fåfänga hjälpryttarna inte heller är så lätt hanterliga, men väl vill synas. En katt gör bara det den vill och när den vill och vill inte alltid bli sedd. Fast i bland kan lite övertalning hjälpa i 5 sekunder eller så. Det är i alla fall min erfarenhet av mina katter.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>