Måndag- rekordkyla

Jag kan inte påstå att jag märkte något särskilt när jag klev ut ur huset i morse men när jag vred om bilnyckeln såg jag att temperaturmätaren visade minus 12 grader. Och innan var jag framme vid stallet var den nere på minus 14!

I Malmö var det bara minus 7 grader när jag kom till jobbet och när jag körde hem hade temperaturen stigit till 2 plusgrader.

Kreon reds i ridhuset och jag koncentrerade mig på att bara rida lugnt och utan press, variera formen mycket ( i den låga swingar det på bra- i den högre inte alls på samma sätt) och jobba med galoppen åt alla håll och kanter.

Jag provade en ny typ av sporrar för skojs skull- ska visa er dom i ett separat inlägg och eftersom de funkade bra tror jag faktiskt att jag ska köpa mig ett par.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Kajsa

    Då blir jag genast nyfiken på om det är samma sort som mina sporrar som är favoriter sedan jag köpte dem i somras. Jag får vänta och se!
    Jag blir lite avundsjuk på skåneklimatet – vårt vatten i stallet frös igår när det var under -20, och det kommer nog tyvärr vara fruset veckan ut, då prognosen säger att det ska vara runt -10.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>