Torsdag- i halvlek

Härligt- klockan är inte ens lunch men jag har redan hunnit med att lämna min bil på verkstad och fixa allt i stallet.

Den gode Kreon var faktiskt väldigt god idag- vi skrittade ut med Marielle och Landmann och det blev bara en liten glädjebockning på väg ut, resten av turen skrittade han väldigt avslappnat i snön. Förhoppningsvis begriper även denna mupp att man SKA skritta städat och fint när det är halt ute- det begrep i alla fall alla mina tidigare hästar hur lätt som helst.

Min hovslagare är bortrest men så fort han kommer hem ska Kreon skos med permanent-broddar, lite lägre än traditionella broddar men fungerar utmärkt enligt min fleråriga erfarenhet.

Att skruva i och ur broddar finns inte på min karta- då rider jag hellre där det går att ta sig fram på oplogade vägar/ åkerkanter.

Jag har även tömkört en stallkamrats häst eller rättare sagt ponny idag.

Det var länge sedan jag gjorde detta nu men jag säger som jag alltid har gjort- hade detta odjur (Rocky) varit en stor häst hade jag velat köpa honom.

Snygg modell, trevlig gång och med minst lika mycket bjudning som Kreon utan att det kan slå över på samma otäcka vis som hos min knäppis 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>