Lördag- ljuvligt

Vintern fortsätter att gäcka oss med sin oförutsägbarhet- igår var det åter nollgradigt, även på kvällen, och i  morse var det ca 8 minus?!?!?

Det har varit strålande vackert i alla fall och är det bara vindstilla som idag så fryser inte ens jag.

Jag fann det faktiskt för gott att skruva i Archies nedslitna broddar i Kreons skor- även om min rygg protesterade mot sin nedsänkta position kring hästens hovar så insåg jag att det är bättre att ta det säkra före det osäkra om faktiskt HA broddar vid uteritt och låta dom sitta i tills min hovslagare sätter i de permanenta broddarna.

Kreon och jag fick sällskap av Maria och Kreons flickvän (snarare KVINN-vän…hon är mer än dubbelt så gammal som Muppe, 17) Hera under en ljuvlig uteritt i det härliga vädret- det var verkligen skönt.

Vi skrittade mest men det blev även lite luftig och fin trav och Kreon skötte sig utmärkt.

Soya njuter inte riktigt lika mycket av så här kallt väder men även hon har luftat sig i snön och nu ligger hon och tittar förväntansfullt mot min jättegryta chili-con-carne som puttrar på spisen.

Hon har redan fått lite rå köttfärs men man vet ju aldrig…tittar man tillräckligt bedjande kan det komma mer 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>