Söndag- snöstorm :(

Tyvärr, tyvärr, tyvärr stämde väderleksprognosen för idag- det blev mycket riktigt både blåst och rejält med snö AKA snöstorm :(.

Vilken tur att vi hann rida ut i den underbaraste vädret igår- idag hade jag inte skrittat en meter utomhus ens under tvång.

Vi tog faktiskt in hästarna redan till lunch, när det blåser så mycket känns de noll graderna som många fler minus och med blötsnö på det så tror jag ingen häst tänkte ”åhhh…varför måste jag gå in och äta hö och havre…jag vill mycket hellre stå här ute i min minimala och stenhårt gnöggliga hage”.

Det blev alltså ridhusridning idag och jag fokuserade åter ”enbart” på takt, tempoväxlingar och form.

Jag börjar faktiskt undra om Kreon har haft sin trav utlånad till någon (medan han själv fick hålla tillgodo med någon avdankad lektionshästs) som nu har återlämnat den för jag känner inte igen sättet han rör sig på- mycket mer genom hela kroppen vilket också en stallkamrat som inte sett Kreon på ett tag påtalade.

Ja, ja, jag bara tackar och tar emot (och förbjuder framtida lån).

När jag kom hem skyndade jag mig att rasta en motsträvig Soya- hon frågade flera gånger om vi inte skulle vända om i snö-blåsten men jag försökte förklara att det var lika bra att ha promenaden avklarad nu och inte vänta tills vädret eventuellt blir ännu sämre.

Tv:ns signalmottagning är stendöd i detta vädret så jag får hålla tillgodo med min dator och den vägen hålla mig à jour med vad som händer och sker i världen.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>