Måndag- fed up

Ja, fyyy…jag är redan så fed up på det här jäkla vintervädret.

Variationerna mellan nollgradigt och minus 10 kan jag väl leva med men att det kan börja yra omkring snö från den ena minuten till den andra…näää…

Steg upp tidigare i morse för att kunna köra saaaakta på de snötäckta vägarna och slutade också tidigare för att inte riskera att bli insöad halvvägs hem (det började snöa ganska rejält på eftermiddagen).

Kreon blev tömkörd i ridhuset och bar sig åt som om han hade tända fyrverkeripjäser i häcken.  Jag ville bara att han skulle röra på sig lite så jag slutade redan efter 15 minuter- det var nog dagens enda motion gissar jag då de knöliga hagarna knappast inbjuder till några ruscher.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Madeleine

    Jag lovar att aldrig mer önska snö.
    Denna snö har varit allt annat än samarbetsvillig. Har kört 30 mil med hästtransport. Det absolut värsta jag varit med om.

    Svara
    • Birgitta

      Som jag nämnt tidigare så finns det VISSA fördelar med snö men nackdelarna överväger tveklöst.

      Jag är på sååå dåligt humör efter att ha kört i snöstorm, gått till ridhuset i snöstorm, varit livrädd för att fasta i någon snödriva på väg från stallet, försökt att gå med Soya som vägrade gå och rusade ifrån mig och hem trots att jag skrek på henne i snöstorm, dragit in en massa snö i hallen som fastnat i mina stövlar och termobyxor osv osv….need I say more?!?!?

      Nä…gå med i min förening: http://www.slopaskitenomgående.nu eller http://www.geossplustjugograderåretrunt.se

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>