Måndag-en vecka till julafton

Även fast jag har vetat hela dagen att det är den 17:e idag så blev jag ÄNDÅ jätteförvånad när jag i eftermiddags insåg att det faktiskt bara är en vecka till julafton.

Hela 5 dagars ledighet väntar ju då och det är verkligen inte fel även om jag är mycket tacksam över att ha ett arbete där man inte flera veckor i förväg RÄKNAR dagarna tills man ska slippa gå till jobbet.

Idag har det varit otroligt mörkt, ruggigt och regnigt- när det är så här förstår jag snöälskarnas längtan efter det vita som, tycka vad man vill om snö för övrigt, faktiskt lyser upp ganska mycket.

Man skulle aldrig kunna tro att vi igår red i ibland knähög snö- nu är det mesta borta- för den här gången ska kanske tilläggas.

Muppis har blivit longerad i ridhuset; han fick gå i en halvlång, halvlåg form och bara springa runt ganska kravlöst (tja bortsett från inspänningarna då) i en halvtimme.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>