Mera söndag- det finns folk till allt

Ja, det var stallägarinnans kommentar på att jag precis hade sett en JOGGARE komma springande förbi vårt ridhus- i full snöstorm ska sägas!

Ja, vi som brinner för vårt intresse, om det så är golf, löpning eller ridsport låter oss inte stoppas så lätt, det är väl bara att konstatera.

Eftersom Kreon blev motionerad tidigt på morgonen och har rört sig typ 2 meter i hagen (om ens det…..) åkte jag ut på eftermiddagen för att promenera lite med honom i ridhuset- en syssla som jag finner urtråkig och helst undviker och därför oftast ser till att motionera hästen på annat sätt.

Jag är verkligen glad att Kreon inte har någon vintervila så att jag skulle behöva göra detta dagligen- huuuu så trist.

Annars har dagen gått i slapphetens tecken och jag har inte gjort mycket mer än pysslat med allt kring Kreon, mockat och fixat med foder till 2 andra hästar på anläggningen och gått en promenad med Soya.

Vädret inbjuder inte till så mycket mer faktiskt- innan snöstormen kom så har jag bara gått och väntat på den eftersom den var aviserad och nu när den är här så är det kära soffan som gäller.

bild(10)

Snömupp

bild(9)

Snöväg

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Kajsa

    Vi red i förmiddags när det bara blåste typ 9 m/s (vilket blir rätt kallt när det är flera minus… Sen släppte vi ut hästarna i hagen, som består av en vinterhage med en hösilagebal i och en sommarhage på 3 ha. Vi trodde de skulle hålla sig runt balen, men när vi skulle ta in dem nyss hade de pulsat nästan så långt bort det gick! Tack och lov kom de efter ett tag när de sett att vi tänt på ridbanan – signalen vi brukar använda för ”det är dags att gå in”. Trots allt känns det skönt att veta att de rör på sig – trots snöstorm. När vi har dem i bara de små vinterhagarna är iaf Am mycket mer still. Killarna jagar varandra en del.

    Svara
    • Birgitta

      Lustigt…jag har precis skrivit ett inlägg som handlar om en del av det du skriver om- mer avslöjar jag inte 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>