Veckan som gått

Jaha…vad ska man säga om den gångna veckan annat än att den swischade förbi lika snabbt som de föregående?

I tisdags tränade jag för Christina som vanligt och passade även på att studera det mikroskopiska mellanrummet mellan sargen och ridhus-ytterväggen eftersom jag fastnade däremellan.

Många har haft mycket roligt åt detta i efterhand, så även jag men jag är verkligen tacksam att det slutade så bra.

Tänk om jag hade varit ensam och tuppat av med huvudet hängandes långt ner över sargen….

I torsdags löshoppade vi och jag fick i samband med detta också ett tips från en bloggläsare om hur jag kan hoppa studs med Kreon i lina.

Detta provade vi i söndags med bra resultat så det vill jag absolut fortsätta med.

I lördags var jag och Maria ute och red i ganska otäckt väder och detta var tyvärr veckans enda uteritt för Kreons del.

Veckans träning hos X, som skulle ägt rum i fredags blev tyvärr inställd för andra veckan i rad men jag har tränat på egen hand i stället och hoppas att vi kan komma iväg denna veckan i stället.

Vädret fortsätter att vara oberäkneligt, vi har inte fått mycket snö tack och lov men som alla skåningar vet så ska det inte många flingor till förrän vägar fyker igen och det blir besvärligt att ta sig fram.

I fredags fick jag hjälpa till att baxa upp en bil som hade halkat ner i diket vid en av våra hagar- då inser man hur lätt hänt det är och hur snabbt det kan gå.

Nu hägrar ytterligare några dagars ledighet som jag hoppas ska skänka mig bra ridning och allmänt välmående- mer än så behöver jag inte även om en viss mellandagsrea också hägrar (mer om detta i separat inlägg framöver).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>