Man måste älska internet ibland!

vana

Som ni kunde läsa tidigare idag är jag på jakt efter en blå ridväst.

I mitt sökande hittade jag faktiskt precis en sådan väst som jag vill ha, Hv Polo modell Vana  hos www.kjaergaarden.dk, alltså i en nätbutik i Danmark.

Eftersom det av hemsidan inte framgick om man skickar paket utanför Danmark och vad detta i så fall kostar så tog jag en chansning och skickade iväg ett mail nu ikväll runt 20.30.

TIO MINUTER senare får jag ett svar?!?!?!?!

Det kallar jag banne mig service och när jag sedan ställde ytterligare en följdfråga i ett nytt mail besvarades även detta inom en halvtimme.

Åhhh vad jag älskar denna typ av service och jag gynnar tusen gånger hellre sådana affärsidkare än de som nonchalant knappt ids svara i varken telefon eller via mail förrän efter flera dagar/ påstötningar.

Nu är ju just detta exemplet med 10 minuter EXTREMT och verkligen inget jag förväntar mig men banne mig inte motsatsen enligt ovan heller.

När utbudet är så enormt får man nog ”passa sig” lite som säljare….det finns andra som också vill göra affärer…och först till kvarn brukar få mala…

8 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Ditt svar hjälpte mig inte det minsta tyvärr eftersom jag inte känner till några butiker i Löderup och du inte skriver vad affären heter.

      Svara
  1. Sofia M

    Framförallt så förväntar man sig inte svar efter 10 min på annandag jul! Fantastiskt!!! 😀

    Vad var följdfrågan och vad svarade dom? 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Följdfrågan var hur jag ska betala eftersom systemet bara lägger in frakt inom Danmark och jag ska betala 55 danska kronor mer.

      Svaret var att butiken gör en räkning till mig idag, torsdag, som jag får betala istället.

      Jag länkande till min blogg förresten- hon som svarade tackade så mycket för mitt beröm (gratisreklam) :)!

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>