Onsdag- mellandagsmisslyckande

Jag brukar sällan besöka mellandagsreor- dels tycker jag faktiskt att jag har i princip allt jag behöver och vill ha och dels så brukar det enligt min erfarenhet inte finnas så mycket vettigt att köpa utan mest överblivet skrafs som man inte lyckats bli av med på annat sätt.

Idag hade jag dock bestämt mig för att försöka hitta en ny ridväst, mörkblå och helst i dun så jag började med att bege mig till Bengts i Veberöd där man säljer mycket kvalitetsridplagg som också kostar därefter. Men med 50 % rabatt på mycket så kunde det ändå vara värt ett besök tyckte jag- tyvärr helt i onödan visade det sig.

Den enda väst som ens liknade det jag ville ha var en Kingsland-dito som förvisso var mörkblå MEN med oranga ganska framträdande detaljer- inte snyggt tyckte jag.

Eftersom jag nu ändå var ute och körde for jag vidare till My One med samma nedslående resultat. Trots att jag kom dit precis när man öppnade så var rea-utbudet mikroskopiskt och några blå västar fanns över huvudtaget inte i affären.

Team Sportia hade inte heller några blå västar, inte Stadium, H & M, Kappahl, Lindex, Friluftsmagasinet, Engelbrektsboden, EKO, Horze, Hööks och en annan ”sportaffär” som jag har glömt namnet på.

Hööks hade en svart väst som jag noooog hade köpt i ren desperation om den bara hade funnits i min storlek men det var också det närmaste väst jag kom….

Så vi får väl se hur detta potentiella köp slutar…om jag hittar något jag vill ha eller ger upp…

Har ni tips på västar så bring them on!

Muppis fick en vilodag idag och behövde bara aktivera sin lilla hjärna lite under dagens 30-minuters promenad utomhus.

Om HAN får bestämma vill ha gå antingen 3 meter bakom mig eller i min famn (osjälvständig var ordet….), om JAG får bestämma går vi på behörigt avstånd bredvid varandra och så fick det också bli efter att vi hade diskuterat detta en kort stund.

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. AnnH

    Uhhh, den blå med orange detaljer på stod jag och DREGLADE över på Globen. Den kostade ju dock – utan rea – typ 1.500 och västar har jag ett gäng så det hade varit ren okynneshandling så jag slog mig själv i huvudet och gick därifrån.

    Svara
    • Birgitta

      Jag vill ha en helt blå väst så att jag kan ha en avvikande färg på tröjan om jag vill. Och att tex ”blanda” rött, orange och blått….näää…

      Är sugen på en vanlig blå Kingsland men den kostar 1600:– och det känns lite för dyrt för en väst. Får fundera ett varv till…

      Svara
    • Birgitta

      Är du tankeläsare eller 🙂 ? EXAKT den västen vill jag helst ha egentligen men den finns inte någonstans i LARGE och i BLÅTT. Jag provade Medium på Hööks men eftersom jag är ganska bred över axlarna tyckte jag att den satt väl tajt, framför allt om man har något tjockare plagg under.

      Hööks i Norrköping (!) har en i svart och large och min man ska dit på söndag så jag undrar om jag inte ska be dom att lägga undan en åt mig. Hööks säljer dom inte i blått öht.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>