Onsdag- Kreon fick slappa och jag en dunkappa

Visst har jag en alternativ karriär som rubriksättare :)?

Skämt å sido….

Kreon fick alltså en vilodag idag och det enda vi har gjort har varit att gå en 20-minuters promenad i omgivningarna kring stallet.

Detta kräver alltid lite hjärnverksamhet från Kreons sida- det finns en del att titta på och frågan ”ska vi verkligen gå där” kan behöva ställas ibland tycker han (inte jag…).

Efter stallbesöket åkte jag för att hämta ut den dunkappa jag beställt via www.ride-with-style (en blå Schockemöhle-sak som satt som en smäck), se bild nedan.

Även bilen blev fixad idag men det tänkte jag berätta om imorgon.

kappa

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Sofia M

    Usch, vad avis jag blev!!! 😉 Vill också ha en sån ju! Du har inte lust att sponsra mig? 😛

    Svara
    • Birgitta

      Starta en tiggeri-tråd på Facebook vet ja…finns säkert någon med för mycket pengar och för lite förstånd som vill sponsra dig :).

      Nu raljerar jag lite efter att precis ha läst om en ny tiggeri-insamling för en häst som ska säljas för över 20 miljoner….(Carl Hesters Valegro).

      Men kappan är SKITSNYGG- jag är sååå nöjd….undrar om jag kommer att ”våga” ha den i stallet? Kommer att mörda Kreon om han drägglar på den 🙂 !

      Svara
      • Sofia M

        Bra idé! Måste bara fixa någon som kan skapa tiggeri-gruppen åt mig. Blir bättre effekt då 😉

        Nä, inte riktigt min melodi att tigga. Känns bättre att jobba hårt och spara till något man verkligen vill ha 🙂

        Svara
        • Birgitta

          Håller med dig. Dessutom lär det snart gå ”inflation” i tiggandet så att de som verkligen skulle behöva få något bidrag kommer att bli utan. Min gissning.

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>