Tack för er ärlighet!

Fick ett sms från en stallkamrat idag där det stod ”Ha ha….vilket krig på din blogg…ren och skär underhållning 😉 ”.

Och även om jag inte skulle vilja beteckna era kommentarer som ”krig” så vill jag verkligen tacka för er ÄRLIGHET när ni svarar på både samvetsfrågorna och annat.

Jag tycker att ”man” så ofta vill framställa sig själv i en dager så som man skulle vilja VARA/AGERA och inte så som man verkligen ÄR- det är mänskligt men därför är jag också tacksam att jag har läsare som faktiskt vågar stå för sina åsikter även om de inte alltid är ”politiskt korrekta”.

Samvetsfrågorna hoppas jag inte bara ska roa utan mana till eftertanke- är just MITT sätt det bästa eller finns det andra sätt att resonera på? Finns det aspekter som jag inte har beaktat och kan myntet ha mer än den sida som jag stirrar mig blind på?

Hoppas att ni fortsätter att kommentera- vill ni vara anonyma så är detta helt ok även om jag föredrar att ni kallar er NÅGOT och inte Anonym eftersom det då kan bli svårt att skilja den ena anonyma skribenten från den andra.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Madeleine

    Ja det har varit en kul diskussion idag ang svarta pengar.
    Något förvånad konstaterar jag att majoriteten verkar mycket ärliga.
    Kanske bådar gott inför kommande generationer 

    Svara
    • Birgitta

      Nja…50/50 tycker jag nog att svarsfrekvensen landat på :). Lika många skulle KUNNA TÄNKA SIG att betala ”svart” som ”vitt”- i alla fall av de som svarat.

      Som jag nämnde i en tidigare kommentar är min erfarenhet att en majoritet IRL inte har några skrupler när det kommer till svarta pengar (beror förvisso lite på vad det handlar om men att tex anlita någon för ett ”småjobb” kring hus/ trädgård).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>