Mera söndag- med Kyra

Idag var det alltså dags för en heldagsclinic (6 timmar) med Kyra Kyrklund på Flyinge- något jag verkligen sett fram emot.

Jag blev varken besviken eller förvånad- inget nytt under solen skulle man kunna säga men däremot matnyttigheter som tål att upprepas och påminnas om.

En hel del fina hästar visades, Rose Mathiesen var där med Bocceli, Mia von Essen med 2 hästar och kusin Ebba med en, bland andra.

Vi fick se allt från ganska basic ridning till byten i varje, piaff, passage, piruetter mm och Kyra satt till och med upp på¨en av Flyinges skolhästar och visade lite.

Jag hann dessvärre bara prata som hastigast med bloggläsare Anna-Kajsa och knappt hälsa på en annan läsare, LenaB, tråkigt att tiden inte räckte till.

Såg över huvud taget massor av folk jag kände- Kyra brukar locka fram de flesta ur sina gömmor :).

Om någon orkar/ vill skriva ihop ett referat är ni mer än välkomna; jag GISSAR att Kreon är mycket tacksam över att hans motion redan var avklarad för dagen innan jag åkte dit annars hade han fått jobba som aldrig förut :). Inspiration på hög nivå!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Kajsa

    Ja, kul att ses om än kort! Jag sitter i bilen på väg hemåt, strax dags för matstopp tror jag. Jag kan bidra med någon bild senare i veckan om du vill.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>