4 kommentarer Skriv kommentar

  1. rackemarie

    Exakt! Hur många gånger har jag inte satt mig i bilen efter att jag varit sist i stallet och tänkt: Gjorde jag verkligen ditten och datten? Går tillbaka och kollar trots att jag är NÄSTAN säker på att jag gjort. Kanske att jag missat något någon enstaka gång, men inget jag kommer på just nu.

    Svara
    • Birgitta

      Så kan jag också göra och 99 gånger av 100 då jag gör extrakollen så HAR jag så klart gjort vad det nu är men jag skulle ändå aldrig våga åka utan att kolla.

      Svara
  2. Sofia M

    Vi har det som en regel att kolla så att alla boxdörrar är stängda och alla dörrar (stallkontor och sadelkammare) är låsta innan man går. Om man har detta som rutin så behöver man inte tänka ”stängde/låste jag…” 🙂

    Svara
  3. sofia

    meeeen vad less jag kan bli på mig själv då jag börjar fundera på detta. PRECIS i den stund jag hunnit 10-15 steg från stallet!! Men nu har jag lärt mig, det är lika bra att öppna dörren & kolla!!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>