Veckan som gått

En bra och omväxlande ridvecka har det varit- jag kan verkligen inte klaga!

I måndags visade Kreon hur han KAN trava (åhhh…tänk om han alltid kunde swinga iväg på detta vis….)  och i tisdags skötte han sig utmärkt på träningen för Christina.

I onsdags var vi bara ute och gick en liten promenad ute- då var han….harkel….liiiite billigare än vad han vanligtvis är där han gick och glodde och spände sig i skymningen.

I torsdags morse löshoppade vi vilket gick mycket bra och sedan blev det också ett dressyrpass med fokus på samling i galoppen på eftermiddagen.

Fredag är för det mesta dagen då vi åker till X, så även denna veckan och även detta pass gick bra.

Lördagen ägnades åt uteritt på egen hand (ovanligt) och detta gick som vanligt- först uruselt och därefter superbra :). Jag var faktiskt jättenöjd även om andra ryttare säkert hade velat ta något hårt och slå Kreon i skallen med :).

Söndagens studshoppning gladde mig mycket liksom den efterföljande skrittrundan med Maria och Hera- Kreon har sällan varit så avslappnad som på denna tur.

Ja, som synes har hästen verkligen fått röra på sig även om han sällan och aldrig ”rids trött”.

Våra hagar har nu övergått från att vara djupa lerbassänger till att sedan några dagar ha förvandlats till betong-frusna och knöliga diton.

Både Kreon och de andra hästarna står som stenstoder i sina respektive hagar och detta, parat med att en (förvisso känslig) häst faktiskt HADE kolik i veckan har gjort att jag vill vara supernoga med Kreons motion- jag vill verkligen inte att han ska få ont i magen.

Bloggläsandet slår ständigt nya rekord (över 4200 läsningar på en vecka) och det är så klart väldigt roligt att inte bara JAG 🙂 utan även andra roas av mina alster (jodå…jag skrattar åt det jag skriver ibland…så lättroad är jag…).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>