Nu ska jag äntligen prova!

pak
Har i flera år läst om de där påsarna som man kan värma både händer och fötter med men aldrig själv provat.

Många har vittnat om att de är nöjda så idag slog jag till och köpte en provpåse till fötterna för 18 kronor.

Nu ska jag bara invänta tillräcklig utomhuskyla för att prova och se vad jag tycker.

Vad är era erfarenheter- hiss eller diss?

En som hade provat tyckte att man nästan blev fööör varm om fötterna men kan det någonsin bli för varmt på vintern undrar jag?

11 kommentarer Skriv kommentar

  1. Madeleine

    Du behöver inte vänta på kylan, den är här.
    Ett annat tips för kalla fötter är att ställa stallstövlar och sockar på elementet som dom flesta har i sadelkammaren. Efter ridningen när ridstövlarna åker av de isiga fötterna så kommer varma stövlar och strumpor på.

    Svara
  2. Cristel

    Vi har såna på jobbet som jag ibland använder när det är kallt på natten. Urskönt att ha i fickan och värma händerna på.
    Fast jag hade nog fått värmeslag om jag haft dem när jag red.

    Svara
  3. CeciliaL

    Låter inget vidare tycker jag – knöligt och bökigt och så 20 spänn direkt i sophinken (=landfill nånstans) varje gång. Kan man inte ha vinterfodrade ridstövlar av något slag, som tex de där Ariatkängorna som nämndes nyligen på fiket?

    Svara
  4. Titti

    Funkar bra till händerna, men inte fötterna om du inte har jättestora skor/stövlar för mig. Luften måste cirkulera runt för att dom ska hålla sig varma och det är inte så lätt i trånga ridstövlar! Dessutom känns det inte så bekvämt heller, ungefär som att strumporna har korvat sig! Däremot brukar jag ha dom innanför vantarna när jag rider, lägg dom då i handflatan innanför vantarna så fryser du inte om fingrarna i alla fall.

    Dom finns även ute i Flädie, hos Ryttare och Häst i Flyinge, Granngården butikerna och Naturkompaniet (eller vad det heter). Hos Ryttare och Häst kan man dessutom köpa hela sulor som fungerar efter samma princip men som går att värma upp igen!

    Madeleines tips här uppe om elementet praktiserar jag både före och efter ritt. Lägger ridstövlar på element innan ritt och stallskor under ritt. Jag har dessutom två par vantar som jag varvar mellan, ena paret på händer, andra på elementet./ Titti

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>