Nu har jag provat

Red med de där värmepåsarna i morse och blev faktiskt INTE imponerad.

Fötterna glödde definitivt inte- möjligen blev tårna inte frusna men det var ingen större värme som alstrades tyckte jag.

Kanske ett handhavandefel eller nåt men jag kommer inte att köpa fler påsar- därtill var priset för högt och då kommer man snabbt upp i någon hundring vilket man kan investera i bättre skor/ strumpor i stället.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Titti

    Jag hade samma upplevelse med dom till fötterna! Till händerna är dom toppen! Jag är nyfiken att testa sulorna som går att värma upp igen!

    Svara
  2. Petra

    Nu vet jag ju inte vilken sort du använde, som jag förstått på diverse tester så varierar olika märken endel.

    Jag har inte testat själv, men har en VÄLDIGT frusen dotter som kunnat rida utan gnäll tack vare Pak-heat mini i stövlarna. Är noga med rätt strumpor också, strumpa med upp närmast foten, sedan värmepåsen ovanpå foten (mot tårna) och sen en funktionsstrumpa eller raggsock utanpå. Nu sist hävdade hon att hon var nästan svettig om fötterna. Det jag märkt är att man får förbereda lite, dessa påsar blir varma i kombination med syre så de blir bäst om man har framme dom lite innan man stoppar dom i skorna. Sen får man nog inte ha för täta skor/stövlar. Dessa håller värmen i 12 timmar (har kollat) och kostar ungefär 15 kr/st. Dyrt är det, men just nu bästa lösningen för oss.

    Funderar på värmesockor med batteri till nästa vinter.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>