Torsdag- fortsättning

I morse bestämde jag mig för att fortsätta med de övningar jag ägnat mig åt tidigare i vecka.

Således blev det en hel del skänkelvikningar, slutor utmed långsidorna, diagnoalslutor och förvända slutor i trav och galopp.

Hade faktiskt en fin känsla mest hela tiden- speglarna var helt frostiga på grund av kylan så jag kunde inte se hur det såg ut men det kändes som sagt bra.

Jag jobbade som vanligt också med galoppen och framför allt fattningar från trav och skritt, idag även med tagen bakdel ibland.

Det märks att jag kommer åt Kreons svaga högerbakben (när han ska fatta höger galopp men inte får lov att låta bakbenet leva sitt eget liv utanför kroppen) på detta vis och ibland blir han arg och sparkar bakut- gissningsvis för att det tar emot.

Men även detta fick vi till fint för det mesta och helhetsintrycket var väldigt bra- det känns som att vi har hoppat ett steg upp på utvecklingstrappan.

Idag var det faktiskt bara runt minus 8 grader när jag red men det räckte och det var till och med så att jag red med ett tunt ländtäcke hela passet- vad säger ni om det täckesnarkomaner 🙂 (fast ni hade säkert haft 2 täcken 🙂 ).

Ridhusbottnen kändes lite stum men inte så frusen som jag hade förväntat mig så även det var helt ok- inget att klaga på i denna kyla.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>