Lördag- varm

Insåg när jag vaknade i morse att jag nog ändå inte är 26 utan faktiskt 46….hade fortfarande ont i ryggen efter att ha slitit i mitt släp när jag skulle dra fram det ur snön igår och dessutom hade cykelturen med Soya i snö renderat en lätt träningsvärk i framför allt låren.

Fast….jag tröstar mig med att det säkert finns ungdomar som också hade haft ont i kroppen av ovanstående övningar, eller?

Dagens ridning bestod av en uteritt med Maria och Hera i nästan en timme- vi skrittade mest men kunde också trava på icke-isiga ställen där Kreon gjorde fina skänkelvikningar fram och tillbaka utmed vägen och lika bra slutor. Vi travade sakta och inte så länge- just nu tillåter underlaget inte några häftigare utsvävningar.

Det var minus 5 grader och lite bitande kallt men om jag ska vara lite poetisk får jag säga att Kreons lugn och avslappning gjorde mig varm av lycka :).

Gårdagens cykelsmärta till trots körde jag ändå en repris idag- när det är kallt och blåsigt gäller det att ha fart på Soya för att hon ska trivas och då passar det bättre att cykla än att gå.

Nu ska jag fortsätta att läsa Carin Gerhardsens ”Gideons ring” (deckare) och högst sannolikt göra slut på gårdagens dulce di leche (en typ av kolaås som man gör på sötad kondenserad mjölk- vansinnigt god).

Maken är på väg hem med hamburgare från Max-är det helg så är det :)!

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Bodil

    Handlar om ett något ojämnt förhållande… Porr i bokform, ska nog mest ses som insikt i S&M. Till det ska läggas att de nog ska läsas på engelska och att man får vara beredd på att det är ett rätt torftigt språk. Har läst alla delarna och nr 1 var väl ok, 2 dålig och 3 något bättre. Behållningen var väl någon form av insyn i en värld som definitivt inte är min vardag…

    Svara
  2. Lina

    Femtio nyanser av 1. Honom 2. Mörker 3. Frihet. De är otroligt lättlästa, innehåller en del erotik ja, men ofta så naivt så att det inte riktigt är trovärdigt och man blir irriterad på Ana, som de delvis handlar om men jag hade ändå svårt att lägga ifrån mig böckerna.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>