Onsdag- oros-promenad

Idag kom jag senare än vanligt till stallet- var ”tvungen” att åka och köpa den sista säcken potatisprotein som en foderhandlare jag hittat på nätet hade och de öppnade inte förrän 16.00 då jag vanligtvis redan brukar vara i stallet.

Jag trodde att jag kanske inte skulle hinna promenera utomhus med Kreon så som jag brukar göra på hans vilodagar men var väldigt glad att jag hann göra det innan det blev mörkt.

En bloggläsare har en häst som haft kolik 2 gånger på bara någon månad och när hon berättade om det senaste anfallet via mail idag blev jag lite extra nojjig för Kreon som ju bara stått och glott i sin hage idag- precis som han gör alla andra dagar.

Så det kändes skönt att röra lite på honom genom att gå ut och gå och han skötte sig faktiskt också bra vilket han ju inte alltid gör när vi är ute på våra vandringar.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>