Om jag hade 7 miljoner….

Ni som har läst bloggen länge vet att både jag och läsarna ibland länkat till bostäder so vi både gillat och förfasat oss över- framför allt då jag och maken var i gårdköpartankar.

Som jag har berättat sedan dess har vi gett upp dessa planer- av många olika orsaker.

En av dessa har varit att vi inte har hittat något objekt där allting känts mer eller mindre ”rätt” i förhållande till priset- antingen har det varit hyfsat billiga gårdar där man hade fått lägga  miljoner på att få det som man vill eller så har det varit fina ställen där man bara hade behövt byta ut vissa grejer men då har gården å andra sidan varit olöslig för våra plånböcker.

Idag tänkte jag visa ett exempel på den ULTIMATA GÅRDEN- jag ”vet” det eftersom jag har besökt den och tro mig- hade jag haft 7 mille så hade jag köpt den utan en sekunds tvekan.

Titta och njut !

13 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Nej, vi ska inte flytta det- det ligger bra där det ligger, 10 minuters körväg från där jag bor nu.

      Men kan vi kanske starta en tiggar-tråd på Bukefalos åt mig så att jag kan köpa plejset?

      Svara
      • CeciliaL

        Mycket bra ide, Birgitta! Och när du ändå är i farten, kan du väl samla in pengar så att jag kan köpa [url=http://www.jacksonequestrian.com/properties/show/179]den här[/url]. 😀

        Svara
  1. Dagge

    Sju millar för fyra hektar mark ? Och precis vid inflygningen till Sturup? Det blir spännande att se om det finns en sådan marknad!!!

    Svara
  2. anonym

    Vägen som ligger tätt intill är allt annat än rolig att ha 2 meter från stallet…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>