Lördag- ljusning

Idag var det fortfarande fullt dagsljus 16.30- vi går onekligen mot ljusare tider och det är inte en minut för tidigt.

Jag tycker mig märka att folk i allmänhet börjar bli lite ”edgy” och min teori är att det är vintern som börjar ta ut sin rätt- folk är less på regn, snö, storm, is, kyla och allt på en gång eller omvartannat.

Själv har jag varit ute och cyklat med Soya på morgonen- det gick tungt eftersom grusvägarna är ganska kladdiga av regn och gammal snö som smält.

Några timmar senare red jag och Marielle med Landmann och Kreon exakt samma runda som jag hade cyklat och hästarna föredrog nog det geggiga framför förra helgens stenhårt frusna underlag.

Efter en timme ute släppte vi in hästarna i sina hagar igen och jag åkte hem för att äta lunch/ middag med maken i byn.

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. rackemarie

    Usch ja, här har vi frusna isgator . Kan skrittas försiktigt på om man har ordentlgt broddat. Själv höll jag på att stå på öronen på väg ut till hagarna med lunchhö. Vill ha mjuk, barmark NU!!!

    Svara
    • Birgitta

      Jaaa…den kan inte komma fort nog! Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att avstå från alla årstiderna om man bara kunde ha FIN vår året runt (runt 15-20 grader och sol 🙂 ).

      Svara
  2. CeciliaL

    Verkligen underbart!! Gick in kl 17:20 och då var det fortfarande ljust! 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>