Veckan som gått

Att veckan som gått varit intensiv och tröttande vet och har jag känt men jag kan på rak arm knappt komma ihåg vad som utspelat sig de olika dagarna.

I måndags var det i alla fall dressyrjobb på egen hand och i tisdags fortsatte detta under Christinas vakande ögon.

Det känns som att vi har höjt oss ett snäpp den senaste tiden och tex slutorna börjar äntligen i alla fall LIKNA riktiga slutor :).

I onsdags fick Kreon vila och på torsdagen jobbade han han på bra med bytena hos X.

Ovärderligt med denna hjälp känner jag som är livrädd att sitta och träna på just byten på egen hand när det inte känns bra.

I fredags red jag ett nytt dressyrpass så efter allt detta vardags-dressyrande kanske Kreon var glad att få komma ut tillsammans med stallkamraten Landmann i lördags.

Även söndagen ägnades åt en ritt utomhus även om vi bara skrittade tillsammans med Anna och Hera och innan denna hade Kreon fått studshoppa i ridhuset på morgonen.

Det många gånger gräsliga vintervädet börjar påverka folks humör tycker jag och själv kan jag inte möta våren fort nog.

I torsdags stormade det så att våra hästar inte ens släpptes ut på hela dagen och detta händer kanske 1 gång om året så då kan ni tänka er vilket oväder det var.

Ska jag nämna en positiv sak som har med årstiden att göra så är det att man nu faktiskt tydligt märker att det är ljusare på eftermiddagarna/ kvällarna.

Det var inte så länge sedan som det var mörkt strax efter klockan fyra på eftermiddagen- igår var vi ute och red till halv fem utan att det kändes som att det snart skulle skymma.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>