Veckan som gått

Ännu en trist vintervecka har passerat och lämnat bakom sig lite snö och några minusgrader.

Nu får vi se vad den nya veckan har i beredskap och det är nog det jag har tyckt har varit jobbigast med vintern; ”att inte veta”.

Ena minuten har det varit plusgrader och så slaskigt att man har trott att hästarna skulle drunkna i sina hagar och dagen därpå kan det ha kommit snö och frusit på. Eller så stormar det, för att därefter snöa eller regna och så växlar det mellan 5 plusgrader och 10 minus.

Nej, är man en planeringsmänniska vill man VETA :).

Att Christina kommer till oss varje tisdag känns som en lyx just när man inte vet hur vädret ska bli och varje gång det närmar sig att jag ska köra Kreon till X går jag in och kollar vädret på nätet flera gånger under dagen så att jag i alla fall har ett hum om det kommer att gå att köra eller inte.

För Kreons del har veckan innehållit det gamla vanliga höll jag på att säga, jag har dressyrat måndag och fredag, i tisdags var det Christina-träning, onsdag vila och X-ritt på torsdagen.  I lördags fick Muppis studshoppa och sedan avslutades veckan med årets första dressyrtävling.

I onsdags fick lilla hästen även nya skor och i torsdags tillbringade jag själv några mycket trevliga timmar med en hästvän som jag träffar allt för sällan.

Jag har haft en hel del stalljobb att fixa med i helgen- har hjälpt flera hästägare med både deras hästar och stalljour.

Förutom allt detta har jag även haft en del andra ”hästiga” åtaganden på agendan men detta är inget jag tänker berätta om på bloggen for now.

Så jag känner mig ganska sliten just nu men så länge Kreon får vara frisk så stretar vi vidare och jag klagar INTE, bara konstaterar att det är mycket just nu.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>