11 kommentarer Skriv kommentar

  1. Annelie Magnuson

    Ambitiöst tycker jag ändå – hon har uppenbarligen ingen hon kan be om hjälp i närheten, men vill inte ge upp och sluta åka och träna.

    Svara
    • Birgitta

      Undrar om den andra hästen är med som sällskap (för att det inte går annars) eller om hästen tvärtom är ganska snäll ändå :)?

      Svara
    • Paula

      Ha ha det där hade kunnat vara min annons. Har en femåring som jag just nu vägrar rida ut på, den biten sköter min våghalsiga syster två ggr i veckan.

      Svara
  2. Sofia M

    Tyvärr perfekt läge för ”fula gubbar” att svara :/

    Annars är det bra att hon ber om hjälp 🙂

    Svara
  3. Johanna

    Kanske borde lära sig, och hästen, att lasta utan en extra person? Troligen billigare i längden? Gillar hennes beslutsamhet 🙂

    Svara
  4. Linn

    Fast ärligt, vad var det där att göra sig lustig över? Hon vill ju bara ha någon som kan åka med på träningar för att filma och lasta och vill väl förtydliga att det inte handlar om att lasta ett kickande monster? Nä, håller med Annelie. Hoppas att hon hittar någon!

    Svara
  5. Jessica Eriksson

    Alltså… varför inte bara satsa på en hel helg av lastträning så hästen står stilla i transporten uppbunden i panikhake/lös och sen gå runt och stänga bommen och luckan själv?! Samt sätta kameran på ridhusets sarg och zooma in ungefär på mittvolten och rida där? Do it yourself typ… Tycker lite synd om såna här människor faktiskt.

    Svara
  6. Alexandra

    Men vem tror hon vill göra sån slavgöra gratis?? Det är egentligen det enda jag funderar över…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>